Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Noticias

Halloween

Training Park Mataro 25 de octubre de 2021, 10:52

Bon dia Fighters!

S'apropa la castanyada (o Halloween, cadascú com vulgui viure-ho!), i ens agradaria compartir una setmana festiva com aquesta amb tots vosaltres, així que us proposem un plan! Durant el dijous 28 i el divendres 29 tots i totes haureu de venir a entrenar amb alguna disfressa temàtica halloween. Entre tots els participants farem un sorteig d'una samarreta FIGHTER. A l'arrivar, haureu d'omplir un paperet amb el vostre nom per tal d'entrar al sorteig. Al final dels dos dies es farà un sorteig en directe i es penjarà a instagram el nom del guanyador/a.

D'altra banda, el dilluns dia 1 de novembre el centre estarà tancat en motiu de la festivitat, pel que us recomanem que us comenceu a planificar els vostres entrenaments.

Que tingueu molt bona setmana FIGHTERS!

Buenos días Fighters!

Se acerca la castañada (o Halloween, cada uno como quiera vivirlo!), Y nos gustaría compartir una semana festiva como ésta con todos vosotros, así que os proponemos un plan! Durante el jueves 28 y el viernes 29 todos y todas tendréis que venir a entrenar con algún disfraz temática halloween. Entre todos los participantes haremos un sorteo de una camiseta FIGHTER. Al llegar, deberéis rellenar un papelito con vuestro nombre con el fin de entrar en el sorteo. Al final de los dos días se hará un sorteo en directo y se colgará en instagram el nombre del ganador/a.

Por otra parte, el lunes día 1 de noviembre el centro estará cerrado con motivo de la festividad, por lo que os recomendamos que comencéis a planificar vuestros entrenamientos.

Que tengáis muy buena semana FIGHTERS!

Leer más...

Tancat 11 i 12 d'octubre

Training Park Mataro 4 de octubre de 2021, 17:39

Benvolguts Fighters!

Us enviem aquest comunicat per a informar-vos que els dies 11 i 12 d'octubre Training Park estarà tancat en motiu del proper pont. Us agraïm la comprensió, els entrenadors aprofitarem per a carregar piles i tornar amb les màximes energies per seguir al peu del canó!

Una abraçada a tots, salut i força!
Bienvenidos Fighters!

Os enviamos este comunicado para informaros que los dias 11 y 12 de octubre Training Park estará cerrado en motivo del próximo puente. Os agradecemos vuestra comprensión, los entrenadoes aprovecharemos para cargar pilas y volver con las máximas energías para seguir al pie del cañón!

Un abrazo a todos, salud y fuerza!

Leer más...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contactar con Training Park Mataro