Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Tancat 11 i 12 d'octubre

Training Park Mataro October 4, 2021 at 5:39 PM

Benvolguts Fighters!

Us enviem aquest comunicat per a informar-vos que els dies 11 i 12 d'octubre Training Park estarà tancat en motiu del proper pont. Us agraïm la comprensió, els entrenadors aprofitarem per a carregar piles i tornar amb les màximes energies per seguir al peu del canó!

Una abraçada a tots, salut i força!
Bienvenidos Fighters!

Os enviamos este comunicado para informaros que los dias 11 y 12 de octubre Training Park estará cerrado en motivo del próximo puente. Os agradecemos vuestra comprensión, los entrenadoes aprovecharemos para cargar pilas y volver con las máximas energías para seguir al pie del cañón!

Un abrazo a todos, salud y fuerza!

Read more...

Resultats TEST setembre 2021

Training Park Mataro September 28, 2021 at 3:11 PM

Fighters,

Aquí us deixem els resultats del TEST de setembre de 2021. Com bé us hem anat comentant, és un resultat individual, amb l'objectiu de superar-nos en la propera edició. NO US COMPAREU AMB LA RESTA! Sinó que està fet perquè cada un es marqui els seus propis objectius i propòsits.

mataro_setembre_21.pdf

Enhorabona a tots i totes!

Read more...

Nou horari de matins

Training Park Mataro September 15, 2021 at 9:37 AM

Bon dia Fighters!

Us comuniquem que donada la demanda dels darrers dies per un horari de Team Training pels matiners, afegirem una granja horària de 7.30h a 8.30h els els dilluns i dimecres. Aquesta nova franja s'iniciarà el dia 27 de setembre. També ens agradaria comentar que aquesta franja s'afegeix a mode de "prova", de manera que si hi ha concurrència de fighters i veiem que l'horari té demanda es mantindrà en el temps. Ja estan fixats els horaris a l'aplicació mòbil, així que ja podeu començar a reservar-la.

Que tingueu bon dia FIGHTERS!

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contact Training Park Mataro