Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Tancat 11 i 12 d'octubre

Training Park Granollers October 4, 2021 at 5:39 PM

Benvolguts Fighters!

Us enviem aquest comunicat per a informar-vos que els dies 11 i 12 d'octubre Training Park estarà tancat en motiu del proper pont. Us agraïm la comprensió, els entrenadors aprofitarem per a carregar piles i tornar amb les màximes energies per seguir al peu del canó!

Una abraçada a tots, salut i força!
Bienvenidos Fighters!

Os enviamos este comunicado para informaros que los dias 11 y 12 de octubre Training Park estará cerrado en motivo del próximo puente. Os agradecemos vuestra comprensión, los entrenadoes aprovecharemos para cargar pilas y volver con las máximas energías para seguir al pie del cañón!

Un abrazo a todos, salud y fuerza!

Read more...

Resultats TEST Setembre 2021

Training Park Granollers September 27, 2021 at 9:15 AM

Fighters,

Aquí us deixem els resultats del TEST de setembre de 2021. Com bé us hem anat comentant, és un resultat individual, amb l'objectiu de superar-nos en la propera edició. NO US COMPAREU AMB LA RESTA! Sinó que està fet perquè cada un es marqui els seus propis objectius i propòsits. 

Podreu veure com a alguns us falta el running (per pluja) i altres us falta passar per la bàscula (no funcionava bé a primera hora). Qui vulgui pot sol·licitar en els propers dies passar per les dues proves per completar els resultats.

test_setembre_2021.pdf

Enhorabona a tots i totes!

Read more...

Toca passar per TEST!

Training Park Granollers August 18, 2021 at 11:04 AM

Benvolguts/des FIGHTERS!

Esperem que hagueu passat unes vacances genials i que hagueu desconnectat de tot durant uns dies (aquells que hagueu tingut la sort de gaudir-les). Comencem una nova temporada, i per això és moment de passar per TEST. Els més veterans ja coneixeu quin és el funcionament, però per la resta, us deixem una breu explicació perquè sapigueu en què consisteix i quina és la seva finalitat.

El TEST és una eina que utilitzem a Training Park per medir de forma objectiva l'evolució de cada un de vosaltres. Es tracta de passar per una sèrie de proves, totes elles relacionades amb el tipus d'exercicis que duem a terme durant les sessions, les quals ens donaran una puntuació numèrica, que ens servirà per anar veient quins són els progressos que fem com a fighters. No us espanteu! És una prova totalment individual, i que no valora si algú és millor o pitjor fighter, sinó que ens serveix per marcar uns objectius. El TEST es durà a terme durant dos dies sencers a cada centre, pel que us recomanem que us quedeu amb les dates i reserveu la vostra sessió de Team Training amb normalitat (si algú no pot fer-lo al seu centre per dates, pot reservar a qualsevol dels altres centres per fer-lo). Un cop a la sessió us explicarem amb detall les proves i com les comptabilitzarem.

Les dates són les següents:

Granollers: 20-21 de setembre

Mataró: 22-23 de setembre

Sabadell: 27-28 de setembre

Els horaris de les sessions seran els habituals, pel que tindreu disponibilitat màxima perquè tothom el pugui fer. La periodicitat dels TEST serà cada 3 mesos, de manera que poguem valorar l'evolució de forma constant.

Dit això, teniu un mes per posar-vos les piles i arribar en les millors condicions possibles!

US HI ESPEREM!

Equip Training Park

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contact Training Park Granollers